11 Temmuz 2014 Cuma

Kitap Canavarları 11.Blog Turu/Dikkat! Aşk Çıkabilir - Asude/Yazar Tanıtımı


Asude

Birkaç yıldan beridir sanal platformlarda öyküler yazan ve büyük bir okuyucu kitlesine sahip olan yazarımız Asude, 1986 yılında Anadolu’nun tüm şehirleri gibi güzel ve küçük bir şehirde doğdu.
Asude 2008 yılında Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesinden mezun oldu.
Eğitim hayatından itibaren yazmaya ilgi duyan genç yazar,üniversite yılları sırasında birçok senaryo ve kısa öyküye imza atmıştır.Sosyal medyada çeşitli hikayeler yayınladıktan sonra ilk kitabı Gül ve Avcı'yı çıkardı.İkinci kitabı Pabucumun Ajanı ile başarısını taçlandıran yazar,kitaplarıyla okuru gündelik hayatın streslerinden uzaklaştırıp,gülümsetmek istediğini söylüyor.
Ayrıca yazarımız birçok kitap satış sitesinde ilk 10'a girmeyi başarmış ve ilk kitabı Gül ve Avcı 3.baskıyı yaparken 2.kitabı olan Pabucumun Ajanı 2.baskısını yapmıştır.
3.kitabının da bu başarıyı yakalamasını temenni ediyoruz.
Asude'nin kitaplarından veya hikayelerinden haberdar olmak isterseniz:



(Yukarıdaki bağlantı Asude'nin internete yayınlanmış ve biten hikayelerini gösteren sayfadır.)

Yazarın kitapları:





Bugün turumuzun son günü gerçekten keyifle okuduğum,yazdığım bir tur oldu buradan Asude'ye ve Ephesus yayınlarına teşekkür ederim :)

2 yorum:

gamze_chan dedi ki...

Biz teşekkür ederiz, cok güzel ve eğlenceli bir tur oldu. Gerek görseller gerek yorumlar ve paylaşımlar hepsi de çok keyifliydi. Ictenliginizi hissettik tur boyunca. Teşekkür ederiz :D

zehraツ dedi ki...

teşekkür ederim çok tatlısın tur boyunca böyle yorumlar görmek çok mutlu ediyor beni :)