7 Eylül 2013 Cumartesi

Uzun Zaman Önce Okuyup Yorumlamaya Üşendiğim Kitaplar Kısım 3 :)

 
Hepinize kocaman bir merhaba:) Uzun zamandır yazamadım çünkü dershanem başladı:(
Bu yıl böyle malesef üniversite için çok çalışmam lazım ama elbette kitap okumayı aksatmayacağım:) İşte yine bir Uzun Zaman Önce Okuyup Yorumlamaya Üşendiğim Kitaplar yazısı..İyi okumalar:)
 
 
Siyah-Kırmızı-Beyaz/Ted Dekker
Bu serinin ilk üç kitabını temmuzda ardarda okudum.Gerçekten sürükleyici bir seri yalnız sizi uyarmam lazım elinizde tüm kitapları yoksa seriye başlamayın çünkü ben ilk kitabı bitirdikten sonra meraktan öldüm neyse ki bu çok uzun sürmedi çünkü 2. kitap elimdeydi:)
2 yıl önceki tüyaptan 30 tl gibi güzel bir fiyata almıştım bu kitapları o zamandan beri okunmayı bekliyorlardı.Pinuccia'nın okuma şenliğinde adının içinde renk geçen bir kitap okumamız isteniyordu benimde elimde bu seri vardı.Siyah'ı okuduktan sonra kendimi durduramadığım için hepsini okudum:) Birde serinin son kitabı(Bazılarına göre ilk.Seriye siyahtan ya da yeşilden başlayabiliyorsunuz,o yüzden adı çember serisi) Yeşil var.Onu da okumak için sabırsızlanıyorum.Kitapları tek tek değerlendirmek gerekirse en güzel kitabın Kırmızı olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.3 kitabın arasında en kısa sürede okuduğum kitap oydu.Aksiyonu hiç durmadı.Paralel ya da artık her neyse iki dünya arasında kalan ve iki dünyayı da kurtarmaya çalışan Thomas Hunter'ın maceraları gerçekten çok güzel ve okunmaya değer.Daha önce Ted Dekker okuyanlar kalemini sevenler kaçırmasın bu seriyi.. :)


Aşk Bir Ayrılık Ötede/Sandra Brown
Bu kitabı ablam bir çekilişte kazanmıştı.Çok sevinmiştik tabi.Sandra Brown'un adını da çok duyuyordum ve merak ediyordum.Sonra kitap geldi ve okumaya başladım.Başlarda iyiydi güzeldi bir serinin 3. kitabı olduğu için yine okuma şenliğine uyan bir kitaptı.Ama neredeyse her romantik kitapta olduğu gibi bu kitabı da sevemedim.Sorun bende mi bilmiyorum bu türün her kitabı bana aynı geliyor.Sadece Judith'in sonsuza kadarını çok seviyorum.Geri kalan tüm kitaplar bana hep aynıymış hissi veriyor maalesef:( Bu türü sevenler kusura bakmasın ama bir kere daha anladım bu tarzı sevemediğimi...
 Herkese çok güzel bir haftasonu dilerim:)

3 yorum:

Mert dedi ki...

Çok güzeldir kitap blogları...

Kitaplardan, hikayelerden hoşlanıyorsanız Kafa Dergi ilginizi çekebilir. Hikaye serilerini seviyorsanız da Ters Düz'e beklerim! :)

Fatma Başar dedi ki...

Ted Dekker'ın bu serisini bende okumak istiyorum ama hangisinden başlasam bilememiştim. Konusu da güzelmiş. Listeye ekliyim o zaman ben :)))

zehraツ dedi ki...

@mert teşekkür ederim mutlaka bakacağım:)

@kitapayracı bende bilememiştim yeşille başlayanların kafası çok karışıyormuş o yüzden siyahla başladım:)