30 Haziran 2013 Pazar

Kitap Alışverişim:)



Öncelikle hepinize merhaba :) Yukarıdaki güzellikleri açıklamak gerekirse karne hediyelerim olurlar kendileri :) Annem karnem güzel gelince ne istersin diye sormuştu.Bende hemen atladım kitap isterim diye tabii :).Böylelikle 4-5 siteden istediğim kitapların fiyatlarını karşılaştırdım.En uygunu idefix çıktı.Bayan Peregrıne'in Tuhaf Çocuklarını çoktan okudum bile.:)Yüzyıllık yalnızılığı okumuştum ancak kitap benim değildi ve kitaplığımda olmasını istiyordum ondan aldım.Aşk ve öbür cinler ile kırmızı pazartesiyi de biraz daha Marquez okumak istediğim için aldım.Yokyerin son sayfalarında basım hatası var ama idefix değiştireceğini söyledi inş. değişir yoksa çok üzülürüm almamın nedeni tabiki de daha fazla Neil Gaiman okumak istememdi..Güneşi Uyandıralımı Şeker Portakalının devamı olduğu için aldım.Günlerin Köpüğünün filminin fragmanını izleyince,aynı yıldızın altında kitabını da gördüğüm yorumlar sonucu aldım:).Bayan Peregrıne'in Tuhaf Çocuklarını ise sırf adından dolayı:):)Şuanda Güneşi Uyandıralımı okuyorum fena değil daha başlardayım zaten ama beklentim çok yüksek.
Günlerin köpüğü filminin fragmanı,film şuan vizyonda ama ben kitabı okuduktan sonra izlemeyi düşünüyorum.:




Umarım hepinizin haftasonu güzel geçiyordur.Herkese benimki gibi bol kitaplı haftasonları:)

5 yorum:

Büyülü Ayraç dedi ki...

Cok guzel kitaplar almissin. :) Acaba Bayan bilmemkimin Tuhaf Cocuklari'ni nasil buldun bende almayi dusunuyorum da. :)

MehtapveKitap (Asabi Bakire) dedi ki...

Keyifli okumalar , çok güzel kitaplar görüyorum :)

Unknown dedi ki...

Diğer kitapları bilmem de Aynı Yıldızın Altında benim şu ana dek okuduğum en iyi kitap. O kadar da iddialıyım yani. :)

pinuccia dedi ki...

Marquez de Gaiman da Yazar Aylarında birer ay hak eden yazarlar. Temmuz ayı Agatha Christie ayı, Ağustosta da Gaiman mı okusam diye düşündüm aldığın kitapları görünce.

zehraツ dedi ki...

@büyülü ayraç teşekkür ederim:) adı zor bir kitap ama çok hoşuma gitti benim özellikle kitabın içindeki fotoğraflar çok ilginçti.

@asabi bakire teşekkür ederim:)

@zeynep değirmenci en kısa zamanda onu da okuyacağım:)

@pinuccia çok güzel olur bence.hem neil gaiman çok bilinmiyor tanıtılmışta olur..