19 Ocak 2012 Perşembe

Okudum:)

Sessizlik/Becca Fitzpatrick
 
 
 
Arka Kapak

Geride sadece sessizlik kaldığında gerçek duyulabilir mi?

Patch ve Nora arasındaki çığlık, yerini sessizliğe bırakmıştır. Patch'in karanlık geçmişindeki sırların üstesinden gelmiş… birbirinden tamamen farklı iki dünya arasında bir köprü kurmuş… ihanet, sadakat ve güven duyguları zorlu sınavlardan geçmiştir. Ve bütün bunlar, cennet ve dünya arasındaki sınırları aşan bir aşk uğruna göze alınmıştır. Birbirlerine duydukları sarsılmaz güven haricinde hiçbir şeye sahip olmayan Patch ve Nora, uğruna çaba harcadıkları her şeyi ve aşklarını paramparça edebilecek bir güce karşı umutsuz bir savaşa başlarlar...

"Becca Fitzpatrick'in kaleme aldığı aşk büyüleyici."
The Book Cellar

"Becca Fitzpatrick harika karakterler yaratmada eşsiz bir yeteneğe sahip. Nora ve Patch'in arasındaki çekim, insanın kalbini yerinden oynatıyor!"
Strph Su Reads

"Unutulmaz karakterler, harika diyaloglar, etkileyici bir espri anlayışı ve karanlık olduğu kadar merak uyandıran bir olay örgüsü. hush, hush serisi, okuyucuyu kendinden geçiriyor."
Reviewer X


Yazar:Becca Fitzpatrick
Çevirmen:Sevinç Tezcan Yanar

Sayfa Sayısı: 416
Dili: Türkçe
Yayınevi: Pegasus
 
Yorumum:Bu kitap serinin üçüncü kitabı zaten bu seriyi duymayan biri olduğunu sanmıyorum.Kitap serinin ilk iki kitabından daha güzel ve daha heyecanlı.Seriyi okudum okunulabilir kitaplar heyecanlı güzel ama ayılıp bayılmadım.Sadece okunabilir.Biraz eğlenmek isterseniz alıp okuyun yorumum bu kadar kısa ve öz.:)

Hiç yorum yok: