16 Mayıs 2015 Cumartesi

Yabancı Yayınları'nın Birkaç Kitabına Yorum :)




1)Baba,Dışarıda Bir Melek Var!-Fikret Topallı

Bu kitabı baya korkarak okumuştum çok iyi hatırlıyorum.Kimi öyküler sadece ürkütürken bazıları gerçekten iyi korkuttular.Dünyadan ve Türkiye'den şehir efsanelerinden bir derleme yapmış Fikret Topallı.Ki kendisinin seri katillerle ilgili kitaplarını hep okumak istemiştim.Ben kitabı çok zevk alarak ve ilginç şeyler keşfederek okudum.Böyle efsanelere veya korku hikayelerine ilginiz varsa bir göz atın bence. :)

2)Aşka Var Mısın?-Natasha Boyd

Eh bu kitabı duymayan kalmamıştır herhalde.Şimdilerde ikinci kitabı da çıktı ama ben alıp okuyamadım henüz.Jack Eversea ve Keri Ann'in hikayesi ilk başlarda çok sıradan gözüken ama okudukça sizi bağlayan cinslerden.Öyle ki kitabı bir günde bitirip etkisinden çıkamamıştım.Kitabın konusuna gelrisek: Jack Eversea bir megastar Keri Ann ise sıradan bir kasabada yaşayan bir kız.Jack bir olaydan dolayı Keri Ann'in kasabasına yerleşiyor böylece olaylar başlıyor.Tam bir yaz kitabı.Mutku eden cinsten.İkinci kitap için sabırsızlanıyorum.

3)Aşkın Müziği-Kylie Scott

Kitabın konusu gerçekten çok ilginç ve komik.Çok büyük bir yıldız olan David ile Vegas'ta,bir günde nasıl evlendiği hatırlamayan 21 yaşındaki Evelyn'nin hikayesi Aşkın Müziği.İlk sayfalarda kahkahalarla okuduğum bir kitap oldu ama sonrasında çok keyif almamaya başladım.Ama sorunun kitapta değil bende olduğunu düşünüyorum.Bu tarz kitapları sevenler büyük ihtimalle seveceklerdir.

4)Kördüğüm-Calia Read

Çok ilginç bir kitap.Kafanızı allak bullak edecek cinsten.Tabi önceden benzer bir kitap okumadıysanız.Şimdi kitabın ismini vermeyeceğim çünkü sonu anlaşılabilir.İşte ben o kitabı okuduğum için Kördüğüm'ün sonunu tahmin edebildim ve işin bütün büyüsü bozuldu.Yoksa güzel kitap.

5)Tersyüz-Amy Harmon

Of bu kitap çok fena.Yani başlarken bu kadar harika olabileceğini tahmin bile edememiştim.Okurken canınızı yakan ,kalbinizi paramparça eden,kısacası sizi mahveden bir kitap.Ambrose Young müthiş bir karakter.Bailey ve Fern'e ise söyleyecek söz bulamıyorum.Okuyun bu kitabı gerçekten aşırı derecede güzel.

6)Kızıl Tepe-Jamie Mcguire

Bu kadının kitaplarına karşı biraz önyargılıydım aslında.Araf kitabını yarım bırakmıştım.Ama  kitabın zombilerle ilgili olduğunu öğrenince koşa koşa aldım ve hemen okudum.Güzel,aksiyon dolu bir kitaptı ama beni biraz üzdü biraz da sinirlendirdi.Yine de zombileri tekrar okumak çok güzeldi.Devamı gelsin. :)

Yukarıdaki kitaplardan bazılarının şarkıları var benim için.İşte onlar :)

Aşka Var Mısın? için:


Tersyüz için:


Herkese keyifli haftasonları :)

1 yorum:

Atlantisli dedi ki...

Araf'ı ben de yarım bırakmıştım ama Kızıl Tepe gerçekten çok güzeldi. Ve Tersyüz çok üzmüştü :(