30 Kasım 2012 Cuma

Okudum:)



GELİN/JULIE GARWODD

Kitap ilerledikçe o kadar saçmaladı ki bitirmek için kendimi çok zorladım.Gelinin methini çok duymuştum ve merak ediyordum.Sahaflar festivalinde gözüme takılınca çok sevinmiştim.Çünkü 5tl ye benim olmuştu.Başlarda bu sevincim devam etti,ama sonra aldığıma pişman oldum.Tamam biliyorum bu tarz kitaplardan pek anlamıyorum ama kitapta çok mantıksız şeyler vardı.Kızımız adamdan ölesiye nefret ediyor bir bakmışız 2 saniye sonra sırılsıklam aşık olmuş!..Gerçek hayatta olamayacak kadar saçma geldi kitap bana ve gerçekçiliği olmayan bir aşk hikayesini kim ne yapsın..?
Eğer bu tarz romanlar okumak istiyorsanız Judith Mcnaught'un kitaplarını okuyun derim, bu kitaptan çok daha güzel ve gerçekçidir onun kitapları...Özellikle Sonsuza Kadarı okuyun müthiş bir kitaptır...


3 yorum:

miyavkedicik dedi ki...

Çok çok teşekkürler..:)) Ben de hiç bilmeden kitap alıyorum ve inanın biraz okuyunca hem saçmalık hem de hiç okumak istemiyorum. Böylelikle çok çok teşekkür ediyorum boşu boşuna para harcayıp bir saçma kitap almadığım için... Ve bloğunuzu dikkatle takip ediyorum gereksiz kitapları almamak için...:))
selam ve sevgiler...
http://kediminhobidefteri.blogspot.com/

Unknown dedi ki...

Almayı düşünüyordum ama beni caydırdın :)

zehraツ dedi ki...

o çok kötü bir şey insanın hem zamanını hem parasını yiyor öyle kitaplar:( teşekkür ederim çok mutlu oldum:)


iyiki almamışsın:) herkes çok beğeniyor bu kitabı nasıl beğenmişler hiç anlamadım:)