24 Ekim 2013 Perşembe

Kitap Canavarları'nın 2.blog Turu:)




Önceki yazımda da belirttiğim gibi  bu turumuzu trollere ayırdık.Ama bugün size yorumumu yazmayacağım benim konum:Farklı Türlerin Aşkı..Kulağa hoş geliyor değil mi? :)
 Tıpkı bu kitaptaki trol-insan aşkı gibi başka kitaplarda ve filmlerde de sizin bildiğiniz gibi bunun birçok örneği var.En başından başlıyorum:)
 
 
Bu filmi,kitabı bilmeyen duymayan yok.Malum dünya çapında fenomen olmuş şimdi birçoğumuzun burun kıvırdığı ama ilk çıktığı zamanlar ayılıp bayıldığı bir filmdi alacakaranlık.Kabul ediyorum başta bende büyük bir hayranıydım.Vampir Edward ve insan olan Bella'nın aşkı filmin baş konusuydu...
 
Ah bu kitap..Yüzlerce sayfalık kitabı nasıl bir çırpıda okuduğumu çok iyi hatırlıyorum.Filmini de aynı heyecanla beklemiştim ama hüsrana uğradım her ne kadar beğenenlerde olsa bence kötü bir uyarlamaydı.Bu kitaptada uzaylı ruh ve insan aşkını izlemiştik.
 
Filmine de kitabına da bayıldığım müthiş bir eser.R yani baş karakterimiz bir zombi ve bir insana aşık oluyor.Bu güne kadar zombileri hep iğrenç insan eti yiyen yaratıklar olarak görmüştük ancak bu kitapla kesinlikle fikriniz değişecek.Size tavsiyem önce kitabını okumanız...
 
İtiraf ediyorum kitaplarını okumadım ancak dizinin sıkı bir takipçisiydim.Bilerek geçmiş zamanı kullandım çünkü dizinin uzadıkça saçmaladığını düşünüyorum.Klaus bile kurtaramıyor o kadar yani.:) Yine vampir-insan aşkı ayrıca bir aralar cadı-insan ve kurtadam-vampir aşkıda vardı.:)
 
Vampir Akademisi benim için pekte güzel bir seri değildi hele ki serinin sonunu okuyunca daha fazla soğudum.Şimdilerde birde filmi çekiliyor ancak ben pek umutlu değilim..
 
Bu serinin eğlenceli olduğunu söyleyebilirim ama çok şey beklemeyin.Kapaktanda anlaşıldığı üzere melek-insan aşkını okuyoruz bu seride..
 
Ayrıca merakla beklediğim bir dizi var onuda sizinle paylaşmak istedim.Dizinin adı Starcrossed konusunu tam bilmiyorum ama fragmanı çok hoş ve uzaylılar var:) Bu dizide de uzaylı insan aşkını izleyeceğiz..
 
 
 
Bu yazıda sadece kendi okuduğum kitapları ve izlediğim filmleri konu aldım yoksa bunlar gibi sayısız film,kitap ve dizi var.Umarım okurken eğlenmişsinizdir:) 

2 yorum:

Nebihan Akça dedi ki...

Alacakaranlık serisini de Göçebeyi de severek okudum ama filmler kabustu. Göçebenin filmini daha yeni buldum izlemeye değmeyecek galiba. Meyer'ın kitaplarının kaderi bu galiba, filmler kitabın çok altında kalıyor.

zehraツ dedi ki...

çok haklısın malesef filmlerin kitapla alakası yok özellikle göçebede çok hayal kırıklığına uğradım:(