26 Mart 2012 Pazartesi

Açlık Oyunları..

Yine bir sınav maratonundan çıkmış bulunmaktayım sevgili kitapkurtları. 9 günde 13 sınav oldum halimi siz düşünün artık.Bu sırada bir sayfa kitap bile okuyamadım.E doğal olarakta bloga hiçbir şey yazamadım.Bir daha bu kadar uzun ara vermem inş. Eminim bu aralar hepinizin sınavları vardır Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Bu arada kitaplarının büyük bir hayranı olduğum açlık oyunlarının filmine gittim.Müthişti kitapları okuduysanız kesin gidin.Jenniferin oyunculuğu bir harika.Ayrıca kitaptan uyarlanırken hiçbir değişiklik yapmamışlar...Kitaplarını okumadıysanız hemen okuyun derim hepsi bir harika..

Açlık Oyunları - The Hunger Games

2 yorum:

Adsız dedi ki...

hayır ben çok sıkı bir açlık oyunları fanıyım ve kitapta filme çok değişiklikler olmuş.Ben sevmediğimden söylemiyorum filmde bayılıyodum (Sevdiğimden) ama alaycı kuşu katniss'E madge verecekti madge yoktu. Gece kilidi yerine baldıran üzümü dendi.Patlama katniss'in kulağı kanamadı.Peetanın bacağı... Fakat buyazdıklarımı tersinden beğenmediğimden anlarsanız oda sizin sorununuz!

bidolukitap dedi ki...

eğer harry potterın kitaplarını okuduysanız ve sonrada filmlerini izlediyseniz bir kitabın ne kadar kötü çevrilebileceğini görmüşsünüzdür.bazı ufak tefek değişiklikler vardı ama genelinde ben filmi çok beğendim ve değişikliklerin filmi etkilediğini düşünmüyorum..tabi herkesin fikri aynı olmayabilir..:)